Česky (Czech)English

Novinky

10. červenec 2016

Výcvikový tábor Roudná

Ve dnech od 1.7 do 10.7.2016 jsme opět všichni vyrazili na jeden z nejlepších týdnů v roce. Výcvikový tábor v Roudné u Soběslavi. Setkání s přáteli, čerpání zkušeností s výcvikem loveckých disciplín a tréning v praxi. Během týdne, kromě toho cvičení a klábosení a večerním grilování, zvládneme soutěž o táborového Šikulku (psího), výstavu nanečisto, OVVR nanečisto, těžkou neoficiální soutěž - Procházkův pohár a v závěru oficiální OVVR. Je to prostě relax, odpočinek i výcvikové klání dohromady. Letos se s námi účastnila i Valinka ( Amazing Love Staroveský poklad), ve svých necelých třech měsících.

A také jsme si přivezli ocenění: Anetka - obdržela SUPERBIS na výstavě nanečisto. Vím, že to není úplně o kráse, ale o tom, že si naší bábušky všichni z tábora váží a toto byl projev té úcty. Moc děkuji a jsem za Anetku ráda.

Sárinka pak obsadila druhé místo na Procházkově poháru. I toto je pro mne velká prestiž, přestože se jedná o neoficiální soutěž. Jedná se o pár disciplín z lovecké kynologie, ale ty jsou ještě ztížené. Sárinka se umístila za Wendy (Energy for Fun Brdské zlato), která je pracovně jedna z nejlepších ( v roce 2014 dosáhla nejvyšší mety - vyhrála Mistrovství světa retrieverů). Takže pro mne je Sárinka jedna z nejlepších.

Prostě jsme bezva parta a už se těším na příští rok :-)

 

Golden Sirius © 2010 | Developed by Kinet